هشدار!
موبایلتان را چک کنید
نوکیا اعلام کرد : 46 میلیون باطری موبایل در معرض انفجار است !
خیلی مواظب باش!!!
اگه باشنیدن صداش دلت لرزید…
اگه از بدی هاش فرار نکردی و موندی…
دیگه تمومه…!!!
اون شده همه ی دنیـــــــــــــــــــات
چیه چرا بد نیگاه می کنین؟
بازدید کننده های ما از تمامی اقشار جامعه هستند
بعد از اینکه مورینیو به چلسی امد همه در این فکر بودند که دوران طلایی چلسی برمیگردد و مورینیو کار ناتمام خود را در این تیم به پایان میرساند و عصر جدیدی در فوتبال اروپا به وجود می اورد.
خووووووووب
چلسی بازی های پیش فصل خود را خوب اغاز کرد و توانست دوران اماده سازی خوبی را پشت سر بگذارد
چلسی به دنبال خرید های خوب . خرید های خوبی انجام شد ولی در نهایت در خرید مهاجم درجه یک دست چلسی خالی ماند و امثال کاوانی و رونی به این تیم نیامدند و در نهایت لوکاکو هم قرضی به اورتن رفت و اتئو پا به سن گزاشته پیراهن شیر های ابی لندن رو به تن کرد.
حالا چه بر سر این تیم امده که اینگونه نا گوارنه مورد انتقاد های شدید قرار گرفته است . الیته نباید از بازی بد چلسی در هفته های اخیر در گذریم ولی چیزی که در این روزها در فضای مجازی و در بین هواداران چلسی به چشم میخورد توهین به مورینو و بعضی از سیاست های باشگاه است.
حالا بحث اینجاست ایا هوادارن چلسی هوادار مورینیو یا بعضی از بازیکنان هستند یا نه این عشق تیم لندنی هست که انها را هوادار این تیم کرده.
در اخر نیز همه نباید فراموش کنیم تازه اول فصل است و تا پایان فصل زمان زیادی مانده.
فصل درد انگیز 2012 با ویلاش در نهایت با روبرتو پایان شیرنی داشت به امید موفقیت تیم همیشه قهرمان چلسی.
ولی من بیشتر تو فکر اینم که آیفونش که تو شارژه نترکه بیچاره از دست میره!!!!
ما در دنیای بدون نیاز به سیم زندگی می کنیم، البته نه کاملا بی سیم! درست است که امروزه ما حجم زیادی از اطلاعات را به صورت بی سیم به یکدیگر ارسال می کنیم، اما خود دیوایس هایی که از آنها برای ارسال بی سیم داده ها استفاده می کنیم، در نهایت نیاز دارند که با سیم به شارژر خود متصل شوند تا شارژ شوند. باتری ها ایده خوبی هستند اما باز هم پس از مدتی باید دوباره شارژ شوند.
اما چه می شد اگر نیازی به این شارژرهای سیمی مزاحم نداشتیم؟ چه می شد اگر می توانستیم هر جا و هر زمان که خواستیم دیوایس خود را به صورت بی سیم شارژ کنیم؟ این همان چیزی است که شارژ بی سیم قولش را داده، ایده ای که به نظر می آید از فیلم های علمی و تخیلی سرچشمه گرفته است. اما چندان هم تخیلی نیست و حقیقت دارد. حتی همین امروز هم در دسترس قرار دارد. اجازه دهید نگاهی بیاندازیم به این تکنولوژی و توانایی های آن. با دیفوراف همراه باشید:
عبارت « شارژ بی سیم » معمولا به شارژ القایی ارجاع داده می شود. این تکنولوژی از یک ایستگاه شارژ برای ایجاد میدان مغناطیسی متناوب استفاده می کند. یک دیوایس زمانی که در نزدیکی این میدان مغناطیسی قرار می گیرد، با یک سیم پیچ القایی مناسب انرژی را از میدان دریافت می کند و این روند باعث می شود دیوایس به صورت بی سیم، انرژی لازم برای شارژ شدن را به دست می آورد.
مسواک های بی سیم و سایر دیوایس های مورد استفاده در حمام مدت زیادی است که از تکنولوژی شارژ بی سیم بهره می برند. این فناوری از گذشته با مشکلاتی مثل بهره وری پایین و شارژ آهسته مواجه بوده، اما این مشکلات برای دیوایس های مورد استفاده در حمام که حداکثر فقط چند دقیقه در روز از آنها استفاده می شد، مشکلات بزرگی به نظر نمی رسیدند.
یکی دیگر از مزایای فناوری شارژ بی سیم نیز آن است که ابزار شارژ آن ایمن تر از شارژر های سیمی است. به عنوان مثال در نظر بگیرید یکی از دیوایس های مورد استفاده در حمام، با شارژر سیمی در حال شارژ شدن است و شما با دست خیس تلاش می کنید دیوایس را از شارژرش جدا کنید. به نظر نمی آید تماس با برق آن هم با دست خیس ایده خیلی خوبی باشد. البته شارژر های سیمی مشکلات دیگری از قبیل کوتاه بودن سیم، قطع شده سیم یا گم شدن سبم را نیز دارند که شارژر های بی سیم این مشکلات را حل کرده اند.
شارژ القایی یک جادو نیست و فقط به یک سخت افزار خاص احتیاج دارد تا عمل کند و البته آن سخت افزار هم باید داخل دیوایسی که شارژ می شود گنجانده شده باشد. اکثر دیوایس ها طوری طراحی شده اند که سیم پیچ القایی درون آنها قرار نگرفته و برای اینکه بتوانند به صورت بی سیم شارژ شوند، نیاز به یک آداپتور جداگانه دارند تا به آنها متصل شده و نقش سیم پیچ القایی را برای آنها بازی کند.
شارژ القایی به میدان های مغناطیسی وابسته است. این میدان ها می توانند بسیار قوی باشند اما بدون دسترسی به یک منبع پر قدرت مغناطیس، معمولا این میدان ها تاثیر بسیار کمی خواهند داشت ( مثلا زمین تنها به خاطر هسته عظیم فلز مذابش نیروی مغناطیسی دارد ). این موضوع در مورد ایستگاه های شارژ القایی کوچک هم صادق است.
اجازه دهید یک مسواک بی سیم را مثال بزنیم؛ شما مسواک را روی شارژر بی سیم آن قرار می دهید و مسواک شروع به شارژ شدن می کند. اما، این تماس بین شارژر و مسواک نیست که باعث شارژ مسواک می شود بلکه فقط این طور به نظر می رسد، چون میدان مغناطیسی برای شارژ مسواک آن قدر ضعیف است که فقط می تواند در فاصله میلی متری با مسواک، آن را شارژ کند.
شارژ آهسته و بهره وری پایین همچنان به عنوان مشکلات اصلی این فناوری باقی مانده اند. شارژ کردن یک دیوایس به روش شارژ القایی به سرعت و تاثیر گذاری شارژر های مبتنی بر اتصال فیزیکی نمی رسد و اگر سرعت و تاثیر گذاری بیشتری می خواهید همچنان اتصال فیزیکی حرف اول را می زند.
مشکل بعدی سیم پیچ القایی است. با این که در طول زمان، این قطعه به شکل یک کیت کوچک در آمده اما همچنان بخشی از فضای داخلی دیوایس ها را به خود اشغال می کند و از آنجایی که اکثر شرکت ها تلاش می کنند دیوایس هایی سبک و باریک بسازند، از این کیت در دیوایس خود استفاده نمی کنند. شاید ممکن باشد روزی این سیم پیچ القایی تا حدی کوچک شود که شرکت ها تمایلی به استفاده از آنها نشان دهند، اما اکنون چندان مورد توجه قرار نمی گیرد.
فقدان یک استاندارد عمومی دلیل دیگری است که باعث شده تا امروز شارژ بی سیم در بازار محصولات الکترونیکی با موفقیت قابل توجهی رو به رو نشود. زمان خیلی زیادی از وقتی که اکثر دیوایس ها به کابل های اترنت وابسته بودند و پهنای باند تلفن همراه به سرعت واقعا کمی محدود بود نمی گذرد. شارژ بی سیم هم تا پیش از همه گیر شدن ارتباطات بی سیم امر مهمی به حساب نمی آمد.
اما خوشبختانه به کمک کنسرسیون نیروی بی سیم ( یا همان Wireless Power Consortium یا WPC ) و استاندارد Qi ( یا استاندارد « چی » ) که توسط این کنسرسیون به وجود آمده، این عرصه دچار تغییر و تحولات عظیمی شده. WPC یک سازمان صنعتی است که توسط شرکت های مختلفی حمایت می شود و همه این شرکت های حامی به دنبال یک استاندارد عمومی برای فناوری شارژ بی سیم هستند. در میان شرکت های حامی WPC اسامی بزرگی مثل اپل هم به چشم می خورند.
به کمک این شرکت ها و استاندارد « چی »، امروزه شاهد طرح های زیادی از شارژر های بی سیم هستیم و این صنعت به سرعت در حال پیشروی است. این دیگر کاملا واضح است که شارژ بی سیم آینده روشنی دارد. همانطور که اشاره شد، شرکت های زیادی از WPC حمایت می کنند و تلاش می کنند فناوری شارژ بی سیم را آینده دار کنند. به احتمال زیاد در آینده ای نه چندان دور شاهد دیوایس های زیادی خواهیم بود که از شارژر های بی سیم بهره خواهند برد.
شارژ القایی ای که امروزه از آن استفاده می شود تا حدی خوب است، اما این که فقط در یک محدوده خاص عمل می کند می تواند مانع آن شود که این فناوری تبدیل به یک انقلاب در صنعت شارژ شود. اما آیا این وضع تغییر خواهد کرد؟ شاید.
تا کنون تحقیقات و اقدامات بسیاری در جهت دسترسی به انرژی رسانی دور برد بی سیم انجام گرفته و تکنولوژی های بسیاری در این زمینه به کار گرفته شده است. این که چه زمانی این فناوری به موفقیت های عظیم دست پیدا خواهد کرد سخت است.
اپل یکی از شرکت هایی است که از این فناوری حمایت می کند، به این دلیل که این شرکت دستگاهی اختراع کرده که می تواند در فاصله یک متری هم به صورت بی سیم دیوایس ها را شارژ کند. WPC نیز همچنان به دنبال گزینه های بهتر و قوی تر است. شرکت اینتل هم از جمله شرکت های حامی این فناوری است که همین اواخر اعلام کرده که در حال همکاری با Integrated Device Technology است تا بتواند یک دیوایس مغناطیسی بسازد که درون یک لپتاپ جای بگیرد و به اسمارت فون ها و لوازم جانبی نزدیک به خود، به صورت بی سیم انرژی ارسال کند.
این احتمال هم وجود دارد که این فناوری توسط یک شرکت نه چندان معروف توسعه یابد. در حال حاضر فناوری شارژ بی سیم با مشکلاتی رو به رو است که برای حل کردن آنها به تخصص و تفکری خلاق نیاز است. یک شرکت بزرگ و معروف ممکن است اولین شرکتی نباشد که راه حل ها را ارائه می دهد.
شارژ بی سیم پتانسیل بالایی دارد. به همین دلیل است شرکت های مختلف مدت هاست که روی این فناوری تمرکز کرده اند. اگر ما روزی بتوانیم انرژی را بدون سیم منتقل کنیم، آنگاه خواهیم توانست نه تنها در مورد صنعت لوازم الکترونیکی، بلکه تمامی صنایع یک بازنگری اساسی کنیم.
البته هنوز به چنین نقطه ای نرسیده ایم. نظر شما در مورد شارژ بی سیم چیست؟ آیا این فناوری آینده روشنی دارد یا همه چیز به صورت یک طرح نا موفق باقی خواهد ماند؟ اگر روزی به این فناوری دست پیدا کنیم، به نظر شما چه تغییر و تحولاتی در صنعت لوازم الکترونیکی رخ خواهد داد؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
اگر نظر نزاشتی باهمین سوراخ سوراخت میکنم!!!!!!1
می کشمتون!!!!
برا همه هم فشنگ دارما
Medal of Honor Warfighter قسمتی جدیدی از سری بازی های MOH می باشد که توسط شرکت EA روانه ی بازاز شده است . MoH: Warfighter از موتور Frostbite 2 استفاده می کند و به همین دلیل فیزیک قوی ای از بازی شاهد هستیم و قطعات چوب به زیبایی خراب می شوند و داخل آب می ریزند. به طور کلی Danger Close استفاده خیلی خوبی از موتور Frostbite 2 کرده و گرافیک بازی واقعاً زیبا است. انیمیشن یاران هم تیمی، خیلی روان است و گاه به زمین می خورند و خیلی جالب بلند می شوند. همه چیز تخریب پذیر است و نابود می شود.بازی در کشورهای مختلف اتفاق می افتد و روایتی از مأموریت های واقعی نیروی Tier 1 آمریکا است. نمایش این بازی در E3 امسال در کشور سومالی اتفاق افتاد. در ابتدا ما همراه با چندین سرباز دیگر توسط قایق به ساحل یک منطقه تخریب شده می رسیم. منطقه به نظر خلوت است، ولی باید احتیاط را رعایت کرد و به همین دلیل پیشروی حالت سنگر به سنگر را در ساحل دارد. ناگهان از فاصله دور نور سفیدی دیده می شود و تیری به شانه ما اصابت می کند و ما به زیر آب می رویم. یک Sniper از فاصله دور به ما شلیک می کند و مبارزه آغاز می شود. زیر یک اسکله چوبی پناه می گیریم، ولی تیرهای دشمن چوب ها را خراب کرده و بر سر ما می ریزد.
با توجه به اخبار دریافتی، اکنون به صورت قطعی می دانیم مایکروسافت در حال حاضر مشغول کار بر روی آپدیت ویندوز فون ۸.۱ است و قصد دارد به زودی آن را در اختیار کاربران قرار دهد. جدیدترین اطلاعاتی که در این باره درز کرده، حاکی از آن است که مایکروسافت قصد دارد دستیاری صوتی مانند Siri را به ویندوز فون اضافه کند.
اپل در مراسم سه شنبه در کنار دو تلفن 5S و 5C کاورهای خوش رنگی هم معرفی کرد تا هر کس نسبت به ذوق و سلیقه خود تلفن هوشمندش را نمایی بدهد.
معرفی می کنم دو اسطوره جهان : اســــــــکل و شنقل
احتمالا تا حالا اسم شنقل رو شنیدید اگر نشنیدید حتما دیگه اسکول رو شنیدید. اسکول پرنده ایه که غذاشو قایم می کنه یادش می ره کجا قایم کرده!حالا شنقل پرنده ایه که غذاش رو میده اسکول براش نگه داره !!!یعنی شنقل از اسکل ، اسکلتره :))))))))))
دلم سفر می خواهــــد ...
نه برای رسيدن به جایی ....
فقط دلتنگ رفتنم ...
کـــــــــارم
از یکی بود و یکی نبود گذشت
سهم من همیشه این بود :
یکی بود یکی نابود
بدافزارهای هر سیستم عامل قاعدتاً در همان بستری که تولید شده اند آسیب رسان هستند. یعنی در سیستم های عامل دیگر (اگر ریشه یکسانی نداشته باشند) کاری از آنها بر نمی آید. این موضوع را حتماً اگر یکی از توزیع های گنو/لینوکس را در کنار سیستم عامل ویندوز نصب کرده باشید دریافته اید.
وقتی ویروسی به جان ویندوز همیشه در خطر شما می افتد، با چند ترفند ساده می توانید از طریق سیستم عامل گنو/لینوکس خود از شر آن خلاص شوید. پس یعنی یک نرم افزار تحت ویندوز که آلوده به یک بدافزار است تنها در محیط ویندوز میتواند مخرب باشد.
اما این بدین معنی نیست که خطری از این طریق، دستگاههای شما را تهدید نمی کند. اخیراً محققان شرکت اِف-سکیور یک اپلیکیشن اندرویدی به نام USBCleaver پیدا کردهاند که بدافزاری را در خود جای داده است؛ و از قضا حوزه فعالیت این بدافزار ویندوز مایکروسافت است.
اغلب کاربران، بدون در نظر گرفتن مخاطرات احتمالی، بی احتیاط گوشی خود را به رایانه متصل می کنند. وقتی این اپلیکیشن برای نخستین بار اجرا میشود یک پرونده ZIP در حافظه اس.دی گوشی بارگذاری می کند. سپس در همان جا از حالت فشرده خارج میشود. در نخستین اتصال گوشی به رایانه ویندوزی این بدافزار یا در واقع تروجان، رمزهای عبور مرورگر، وای-فای و شبکه شما را سرقت می کند.
هرچند این نخستین بار نیست که چنین بدافزاری گزارش میشود ولی این اپلیکیشن جدید با جزئیات بیشتری به سرقت اطلاعات قربانی خود می پردازد. بنابر توصیه اِف-سکیور، برای جلوگیری از حملات این چنینی، کافی است Autorun را در ویندوز غیر فعال کنید. و در انتها مثل همیشه هیچ چیز را دست کم نگیرید، چراکه نفوذگرها اغلب از مسیرهای متروکه وارد می شوند!
گوگل به تازگی تمام دستگاه های اندرویدی با دسترسی به Play Store را که اندروید ۲.۳ به بالا بر روی آنها نصب است نسبت به قبل امن تر کرده. از این پس٬ اسکنر بدافزارها جزئی ازاپلیکیشن Google Play Services است٬ اپی که به طور خودکار بر روی تمام دستگاه های مجهز به اندروید ۲.۳ و بالاتر٬ نصب شده.
اگر فکر می کنید که دنیای پست پی سی به همین صلح و صفای امروز باقی خواهد ماند، تجدید نظر کنید. حتی اگر فکر می کنید که وضع امنیت امروز خوب است هم همین طور. ما انسان های امروزی به تلفن های هوشمندمان چسبیده ایم و تقریبا برای همه کارهای رایج روزانه ازشان استفاده می کنیم؛ بازی، کار، وبگردی، چت، حضور در شبکه های اجتماعی، و ...
آژانس امنیت ملی آمریکا امروز گزارشی را منتشر کرده که در آن به کارمندان مشاغل دولتی این کشور در مورد حجم فراوان بدافزارها و دستگاه های هدف آنها هشدار داده است. بر اساس این گزارش، بیش از 79% کل بدافزار های تولید شده در سال 2012، مربوط به سیستم عامل اندروید بودند. سیمبین با 19% در مقام دوم قرار داشت و سایر پلتفرم ها کمتر از 1% سهم داشتند.
در حالی که سیستم عامل ویندوز موبایل و بلکبری او اس با 0.3% کمترین میزان بدافزار را به خود اختصاص داده است، ویندوزفون 8 به دلیل امنیت بالا جایی در این فهرست نداشته است.
گزارش مذکور علت این حجم بالای حملات را متن باز بودن این سیستم عامل و گستردگی مصرف کنندگان آن ذکر کرده و به آنها هشدار داده که برای در امان ماندن از این حملات، از به روز بودن و روت نبودن دستگاه خود اطمینان حاصل کنند.
شاید فکر کنید که آیفون یک دستیار شخصی امن و مطمئن است که اطلاعات شما را به بهترین نحو حفظ می کند. ولی وقتی در اتاقی پر از ماموران قضایی باشید و آیفون تان تحت توقیف قرار گرفته باشد، از حجم اطلاعاتی که لو می دهد غافلگیر خواهید شد.
وقتی پلیس بتواند، یعنی هکرها هم می توانند و وقتی هکرها بتوانند، یعنی هر کسی که دور و بر شما باشد، با داشتن دانش و مهارت کافی، (شاید حتی به طور بی سیم) می تواند تلفن تان را هک کرده و اطلاعات مختلف را بیرون بکشد.
در این مدت آنقدر از بی اعتباری ادعاهای شرکت های فناوری در باب «امن» بودنِ خدماتشان گفته ایم که نیازی به تکرار مکررات نمی بینیم. وقتی سازمان امنیت ملی ایالات متحده بهاعضای سازمان ملل و اتحادیه اروپا که هر یک قدرتی برای خود محسوب می شوند رحم نمی کند، آیا از خیر کند و کاو در داده های وبوندان (شهروند دنیای وب) عادی می گذرد؟
و البته همه مانند ما خوشحال نیستند که اپل چنین روز بزرگی را پشت سر گذارده و به همین خاطر نمی گذارند نور افکن صحنه نمایش (حتی در این روز) تنها بالای سر کوپرتینویی ها بدرخشد.
تبلت G Pad 8.3 ال جی را در نمایشگاه IFA2013 از نزدیک دیدیم ولی در آن موقع خبری از زمان عرضه به بازار و همچنین قیمت احتمالی آن نبود.
درباره آیفون 5C و قیمتگذاری آن زیاد برای شما نوشته ایم. اپل هر سال پرچمدار سال قبلش را با کاهش قیمت، همچنان ارائه می کرد و آن، محصولی بود که ظاهر پرچمدار جدید را نیز در خود داشت. اما سال گذشته اتفاق عجیبی رخ داد که باعث شد امسال اپل آیفون 5 را بکشد!
سخنگوی اپل روز گذشته در پاسخ به نگرانی هایی در خصوص مشکلات مربوط به حریم خصوصی افراد که پس از معرفی آیفون 5S این شرکت پیش آمده، اعلام کرد اسکنر اثر انگشت در حقیقت تصویر اثر انگشت شما را حتی روی دستگاه تان هم ذخیره نمی کند.
یارو میره خواستگاری
بعد یه مدت می شینه
اونوقت بابای دختر میگه دیگه بریم سر اصل مطلب
می گن بفرما
رو به داماد می کنه میگه کار شما چیه؟
میگه من تو شرکت اپل کار میکنم
بابای دختره که شاخ درآورده میگه کار شما دقیقا چیه؟توبخش نرم افزاری-سخت افزاری-تستی-...؟
میگه من اون پشت می شینم سیباییو که میارن گاز می زنم
گاهی
همیشه دقیقا وقتی پراز حرفی
تا به حال شده در دشت کویر گیر بیفتید و آب قمقمه تان هم رو به پایان باشد؟ اگر چنین شده و اکنون این مطلب را می خوانید، خیلی خوش شانس بوده اید. اما اگر چنین شرایطی را تجربه نکرده اید حتماً به ادامه مطلب بروید که چند راه کار آزموده برای تان داریم تا درصورت گرفتار آمدن در این وضع، بتوانید از آن زنده بیرون بیایید و داستانش را با افتخار برای دوستان تان تعریف کنید.
این پستو برای معتادای اینترنت(مثل خودم گزاشتم)
در ضمن یادتون باشه اعتیاد یک جرم نیست بلکه بیماری است
آخرین تمرین تیم استقلال در تهران از ساعت 17:30 عصر امروز در محل کمپ استقلال آغاز شد. آبیپوشان که خود را برای دیدار با ذوبآهن آماده میکنند، امروز آخرین تمرینات تاکتیکی را در تهران دنبال کردند تا اینچنین آماده سفر به اصفهان شوند به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آخرین تمرین تیم استقلال در تهران از ساعت 17:30 عصر امروز در محل کمپ استقلال آغاز شد. آبیپوشان که خود را برای دیدار با ذوبآهن آماده میکنند، امروز آخرین تمرینات تاکتیکی را در تهران دنبال کردند تا اینچنین آماده سفر به اصفهان شوند.
* سیاوش اکبرپور تنها غایب این تمرین استقلال بود.
*مراسم جشن تولد خسرو حیدری و آرش برهانی امروز و پیش از آغاز تمرین در کمپ استقلال انجام گرفت. این دو بازیکن در میان همبازیان خود از جمله فرهاد مجیدی، آندرانیک تیموریان، ساموئل، حنیف عمرانزاده، علیرضا واحدی نیکبخت، پژمان منتظری و ... به همراه اعضای کادرفنی مراسم تولد خود را جشن گرفتند.
*هاشم بیگزاده امروز با ماسک مخصوصی که برای بینیاش ساخته شده، به محل تمرین آمد. او به محض ورود با شوخیهای همتیمیهایش بابت ماسکی که به بینی زده بود مواجه شد، تا جایی که او را با نام زورو صدا میزدند.
*خسرو حیدری که دوران درمانی خود را طی میکند دیروز تنها برای حضور در مراسم تولد به کمپ آمد. او پس از مراسم نیز محل تمرین را ترک کرد.
*امیر قلعهنویی در آغاز تمرین برای دقایقی با بازیکنانش به صحبت پرداخت. او از شاگردان خود خواست تا با فراموش کردن هیاهوی مربوط به دربی، تمرکز خود را متوجه بازی با ذوبآهن کنند.
*منصور پورحیدری، دکتر امین نوروزی، شاهرخ و شاهین بیانی، رضا حسنزاده، میرشاد ماجدی، مهدی فنونیزاده و سیروس دینمحمدی از جمله حاضران در تمرین بودند.
*مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی و پژمان نوری به همراه پسران خود در تمرین حاضر شده بودند.
*بازیکنان استقلال در آغاز، زیر نظر امیر حاجقاسم به دویدن دور زمین پرداختند. در ادامه، آنها در قالب گروههای 4 نفره به فوتبال درون تیمی پرداختند که امیر قلعهنویی در این بخش خود پا به توپ شد.
اولین آیفون، با جادوی معرفی استیو جابز، این ایده را از اعماق بالا آورد که «لمسی بودن دستگاه ها» آینده دنیای دیجیتال است، و حالا نسل هفتم آیفون، این ایده را به سطحی دیگر برده.
یکسان ماندن ظاهر آیفون 5S این فرصت را پدید آورده که مهندسان اپل تمام تمرکز خودشان را روی بهبود واقعی سخت افزارهای خفته در درون آن معطوف کنند و در اینجا است که بحث دوربین هم به میان می آید.
• سنسور ۸ مگاپیکسلی با پیکسل های ۱.۵ میکرونی و مساحت ۱۵٪ بزرگتر از سنسور قبلی• گشادگی دهانه لنز f/2.2• محافظ لنز یاقوت، سیستم لنز ۵ لایه• فلش True Tone دوگانه• سنسور با قابلیت روشن سازی پس زمینه (BSI)• فیلتر جاذب مادون قرمز• فوکوس خودکار، تپ برای فوکوس، تشخیص چهره، پانوراما، عکس برداری سریع، و سیستم لرزشگیر عکس
• ضبط ویدیو 1080p با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه• قابلیت ضبط ویدیوی اسلو موشن با نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه• سیستم لرزشگیر بهبود یافته• عکاسی در حین فیلمبرداری• تشخیص چهره• زوم ۳ برابر
اپل به آیفون 5S یک لقب جسورانه داده: آینده گرا ترین آیفون تا به امروز. این محصول در ابعادی مشابه نسل قبل معرفی شده و حتی وزن آن هم تغییری نداشته؛ ۱۲۳.۸ در ۵۸.۶ در ۷.۶ میلیمتر، و ۱۱۲ گرم. ما حسابی به ظواهر دو آیفون جدید اپل پرداخته ایم و حالا وقت آن رسیده تا به درون پرچمدار جدید سرک بکشیم.
انگار مشخص شده که C در آیفون 5C معادل Costly (گران) است!
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 130
بازدید هفته : 1242
بازدید ماه : 5493
بازدید کل : 345400
تعداد مطالب : 1032
تعداد نظرات : 253
تعداد آنلاین : 1